Ontwerp: de visuele kant van uw boodschap

Conceptontwikkeling draait om uw doelgroep en uw boodschap. Om de doelgroep te bereiken moet de boodschap er natuurlijk aantrekkelijk uitzien. Een smakelijke verpakte boodschap blijft hangen en brengt een gevoel teweeg met merkbeleving als resultaat.

Alle mogelijke media

Concepten op maat vragen om ontwerpen op maat. Afhankelijk van uw boodschap, wensen en doelgroep zet ik bijvoorbeeld websites, Facebook, autobelettering, winkelposters, brochures en meer in. De ontwerpen voor de verschillende media maak ik in samenwerking met een grafisch vormgever.

Huisstijl en huisstijlboeken

Om mooie en eenduidige uitingen te maken is een huisstijlhandboek een handig hulpmiddel. Hierin staan alle afspraken over hoe uw uitingen eruit moeten komen zien. Naast ontwerpen, maak ik ook complete huisstijlen en huisstijlboeken om uw merk nog beter in de markt te zetten.

Huur me in voor een of meer ontwerpen

Natuurlijk help ik uw graag met uw ontwerp. Neem contact met me op om de mogelijkheden door te spreken. Of voor een vrijblijvende kennismaking natuurlijk!

Ervaringen van opdrachtgevers

 • “Tijdens het omschrijven van mijn nieuwe bedrijfsidee kwam Rob met niet alleen het ontwikkelen van een krachtig logo maar voegde hij ook een invalshoek toe aan de visie en missie van mijn concept. Hierdoor kon ik een nog sterker statement formuleren.”

  Jos
 • “Rob combineert creativiteit zoals je verwacht bij grote reclamebureau’s met zijn persoonlijke aanpak en ondernemerschap. Professionele campagnes, goede uitwerking en een soepel lopend proces om tot een fraai resultaat te komen.”

  Diederik
 • “Je onderscheiden van je concurrent doordat je iets extra’s biedt en dit als zodanig uitdraagt naar (potentiële) klanten. Daartoe ontwikkelde Rob de Bruijn ons “van Thiel OPTIMAAL” concept. Een concept dat zich inmiddels ruimschoots bewezen heeft.”

  Rob
 • “Wat ik erg knap vond is de perfecte vertaalslag van mijn propositie naar een helder, herkenbaar en zeer bruikbaar beeld. Het is steeds verder geabstraheerd zonder zijn kracht en zeggenschap te verliezen. Dank je wel.”

  Peter
 • “Rob denkt mee, komt met creatieve ideeën, luistert en is bekend met onze regelgeving en houdt dit goed voor ogen.”

  Leon
 • “De samenwerking met Rob is prettig en effectief. Zijn voorstellen bij het ontwikkelen van dragers voor promotionele uitingen zijn inspirerend en resulteren met slechts minimale aanpassingen tot het gewenste resultaat.”

  Mark
 • Met Rob is het fijn samenwerken. Hij kan op hoog niveau met je meedenken en luistert goed naar wat jij wilt. Hij blijft rustig, maar is ook direct. Maar het mooiste wat ik heb ervaren is dat hij een vlammetje aansteekt in je hart, zodat jij je passie voelt voor waar jij voor wilt gaan.

  Angela
 • “Kritisch, doelgericht en creatief zijn kernwoorden die passen bij reclamemaker Rob de Bruijn! Door het aanbieden van custom made oplossingen hebben onze reclamecampagnes de uitstraling gekregen waarnaar we op zoek waren.”

  Kelly
 • “Onze complex gelaagde groeiscan voor bedrijven is door Rob helder vertaald naar een interactieve en aantrekkelijk vormgegeven businesstool. Het mooie van Rob is dat hij niet alleen creatief is, maar ook bedrijfsmatig meedenkt.”

  Robert
 • “Rob heeft aan 1 woord genoeg. Onze opdracht was: kun jij een moeilijk verhaal begrijpelijk maken? Rob heeft dit perfect vertaald in een duidelijk corporate beeld met bijpassende communicatietools in gemakkelijke taal. Perfect dus!”

  Denise
 • “Rob is van vele markten thuis en een spin in het communicatieweb. Door de korte lijnen kom je snel en goed van briefing naar uitwerking. Rob denkt mee en stelt zich kritisch op. Alles voor het beste resultaat.”

  Flip
 • “Tijdens oriënterende gesprekken is een klik met Rob de Bruijn ontstaan die geleid heeft tot een mooi concept. Beeldmerk, logo, website en productverpakking sluiten aan bij ons bedrijf en vormen samen met onze marktbenadering een positief geheel.”

  Dennis & Serge
 • “Rob is innovatief, veelzijdig, punctueel en zeer flexibel. Wij hebben verschillende projecten bij hem neergelegd die hij naar onze volle tevredenheid heeft volbracht. Wij zijn enorm blij met dit contact en zullen van Rob’s diensten te allen tijde gebruik blijven maken.”

  Monique